Η δήμαρχος Σουλίου Συγχαίρει την ΘΕΑΤΟ για την επιτυχία του θεατρικού Νοέμβρη

Η δήμαρχος Σουλίου Συγχαίρει την ΘΕΑΤΟ για την επιτυχία του θεατρικού Νοέμβρη
Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ Δημήτρης Δημητρίου συγχαίρουν την ΘΕΑΤΟ για την επιτυχία του θεατρικού Νοέμβρη και εύχονται για μια δημιουργική συνέχεια. Αναλυτικά η επιστολή:
Με την ολοκλήρωση του μήνα θεατρικής δημιουργίας ¨θεατρικός Νοέμβρης¨ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πολιτιστικό σύλλογο ¨ΘΕΑΤΟ¨ για την απόλυτη οργανωτική και festival-theatoκαλλιτεχνική επιτυχία.
Άλλωστε η συμμετοχή του κόσμου δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας σε αυτό το πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης μας.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η θεατρική παιδεία καλλιεργεί προσωπικότητες και ανεβάζει τον πολιτιστικό δείκτη ενός τόπου και ότι ο πολιτισμός είναι η ουσιαστική έκφραση της ψυχής ενός λαού.
Απόρροια απόδειξης πολιτισμού αποτελούν και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν ως σκοπό να δώσουν ζωή ,να καλλιεργήσουν και να διαμορφώσουν ήθη, έθιμα και αξίες.
Ο Δήμος μας πιστός σε αυτές τις πολιτιστικές αξίες στήριζε και θα στηρίζει, με την διοργάνωση ή την συνδιοργάνωση με άλλους φορείς, τις προσπάθειες αυτές που συμβάλλουν στην ανάδειξη όχι μόνο του πολιτισμού αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
Ευχόμαστε στη ΘΕΑΤΟ για τα 20 χρόνια δημιουργίας της ,χρόνια πολλά ,καλή και δημιουργική συνέχεια.

Η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ Δήμου Σουλίου Δημητρίου Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: