Η δήμαρχος Σουλίου για την λύση του προβλήματος του νερού στον Αυλότοπο

Η δήμαρχος Σουλίου για την λύση του προβλήματος του νερού στον Αυλότοπο
Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση με ανάρτηση της στην σελίδα της στο facebook αναφέρθηκε στην επίσκεψη της στον Αυλότοπο Σουλίου και στην λύση του προβλήματος του νερού που θόλωνε μετά από βροχή. Διαβάστε τι έγραψε η δήμαρχος:

Τοπική κοινότητα Αυλότοπου! Σήμερα μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Φράγκο Θωμά και κ. Ντρίτσο Χρήστο βρεθήκαμε στον Αυλότοπο ένα από τα πέντε χωριά της Δ.Ε.Σουλιου του Δήμου μας. Κύριο θέμα συζήτησης με τους κατοίκους η επιτυχημένη επίλυση ενός μακροχρόνιου προβλήματος του χωριού το θολό νερό μετά από βροχή .Με υπομονή επιμονή σε αγαστή συνεργασία με την κοινότητα και τους χωριανούς κινητοποιήσαμε όλους τους φορείς δοκιμάζοντας όλους τους δόκιμους τρόπους για την επίτευξη του στόχου .Τελικά το νερό…λαγάρισε και όχι μόνο αλλά σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων που ελέγχει την ποιότητα νερού στο δήμο μας είναι απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς υποδειγματικό για πόσιμο. Το εγχείρημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο όμως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν σε αυτό και περισσότερο στους κατοίκους του χωριού!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box