Ηχητικό ντοκουμέντο με το «θέατρο» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη στυγερή δολοφονία

Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του 34χρονου πιλότου λίγο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν εξασφάλισε το real.gr. 

Το ηχητικό ντοκουμέντο από τη «θεατρική παράσταση» που έδωσε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, το μοιραίο πρωί που ήδη είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του φέρνει στο φως της δημοσιότητας το real.gr.O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ήδη δημιουργήσει το σκηνικό της ληστείας και στη συνέχεια παίζει την τελευταία πράξη του «θεατρικού» δράματος που είχε σκηνοθετήσει, παίρνοντας τηλέφωνο στην ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ενημερώσει για τη δήθεν εισβολή των δολοφόνων στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Μουγκρίζοντας, βγάζοντας άναρθρες κραυγές και μιλώντας πνιχτά, προσπαθεί να ενημερώσει την τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης για το δήθεν δράμα που έχει εξελιχθεί στη μονοκατοικία του.

Στο ηχητικό ακούγεται η τηλεφωνήτρια να προσπαθεί να καταλάβει το τί ακριβώς συμβαίνει, ενώ από την άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει την κορυφαία του «παράσταση», προκειμένου να πείσει ότι ο ίδιος και η γυναίκα του έπεσαν θύματα αιμοσταγών ληστών.

Το ηχητικό ντοκουμέντο είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Aκούστε το ηχητικό ντοκουμέντο του real.gr 

πηγη real.gr –Του Θεοδόση Π. Πάνου

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box