Ημέρα Δράσεων και Εθελοντισμού στο Κ. Ψ. Υ. Ηγουμενίτσας

Ημέρα Δράσεων και Εθελοντισμού στο Κ. Ψ. Υ. Ηγουμενίτσας
Μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας του ΓΝ-ΚΥ Φιλιατών, Λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, μέλη του προσωπικού της ΤΟΜΥ Ηγουμενίτσας και εθελοντές προέβησαν σε δημιουργία

διακοσμητικών κατασκευών με στόχο την κινητοποιηση εαυτού, την καταπολέμηση του στίγματος των ψυχικών παθήσεων, την κοινωνική ενσωμάτωση και κυρίως την κοινωνική προσφορά, καθώς οι κατασκευές διατέθηκαν δωρεάν στη ΦΛΟΓΑ.
Το Προσωπικό του ΚΨΥ Ηγουμενίτσας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τους Λήπτες Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας για την ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια υλοποίησης δράσεων με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ψυχικά πάσχοντες. Ευχαριστούμε, επίσης, το Κατάστημα Λευκών Ειδών Βενέτη Ηλία για την προσφορά υλικών.


Το ΚΨΥ Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Πρασίνου του Δήμου Ηγουμενίτσας πραγματοποίησαν καθαρισμό του προαύλιου χώρου του ΚΨΥ στα πλαίσια εθελοντισμού, κοινωνικής προσφοράς, διασύνδεσης υπηρεσιών και καταπολέμησης του στίγματος των ψυχικών παθήσεων την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.
Το Προσωπικό του ΚΨΥ Ηγουμενίτσας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τον υπεύθυνο του Γραφείου Πρασίνου του Δήμου Ηγουμενίτσας κύριο Λώλο Δημήτριο και φυσικά τους υπαλλήλους, που με θετική διάθεση και υπερβάλλοντα ζήλο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, αποδεικνύοντας τη στάση τους απέναντι στη ψυχική υγεία.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box