Ηλιόπουλος: Η αναζωπύρωση της πανδημίας φέρει τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη – Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα

Μέσα σε δύο μήνες και μια εβδομάδα θρηνούμε 4.473 συνανθρώπους μας και η κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια εγκληματική πολιτική”, τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, καταλογίζοντας ευθύνες ότι “η αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας φέρει τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη”.

Μάλιστα, επισημαίνει πως ενώ “οι ειδικοί προειδοποιούν για τρίτο,  ακόμα χειρότερο κύμα της πανδημίας, η κυβέρνηση τα έχει χαμένα”.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Οι ειδικοί προειδοποιούν για τρίτο,  ακόμα χειρότερο κύμα της πανδημίας και η κυβέρνηση τα έχει χαμένα.

Έστειλε μήνυμα χαλάρωσης μέσα στις γιορτές, ανακοίνωσε άνοιγμα των σχολείων χωρίς τη συνεδρίαση της επιτροπής, για δεύτερη φορά έκανε τα στραβά μάτια μπροστά σε εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες.

Μπροστά στην ενδεχόμενη έκρηξη κρουσμάτων προαναγγέλλει νέα περιοριστικά μέτρα. Χωρίς την ενίσχυση του συστήματος υγείας και χωρίς μέτρα οικονομικής στήριξης της κοινωνίας.

Μέσα σε δύο μήνες και μια εβδομάδα θρηνούμε 4.473 συνανθρώπους μας και η κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια εγκληματική πολιτική.

Η αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας φέρει τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη”.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box