Ηλιόπουλος: “Αχρείαστο κόστος” η επίταξη ιδιωτικών κλινικών σύμφωνα με τον Μάκη Βορίδη

Σε ανάρτηση του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζει την θέση του κ. Βορίδη για την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης μιλώντας στην ΕΡΤ είπε: «Τι νόημα έχει να συζητάμε για επίταξη;». «Αυτό καταλήγει να είναι ένα είδος εμμονής» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, ισχυριζόμενος ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και ότι φτάνουν και περισσεύουν οι ιδιωτικές κλινικές που έχουν συμπράξει.

«Άρα, λοιπόν, αυτή η εμμονή με την επίταξη μόνο περίεργα ιδεολογικο-πολιτικά κίνητρα μπορεί να έχει» τόνισε με στόμφο. Καταλήγοντας μάλιστα, επανέλαβε το κυβερνητικό αφήγημα ότι με το να μη γίνεται επίταξη αποφεύγεται η παραγωγή «αχρείαστου κόστους».

Γράφει ο κ. Ηλιόπουλος:

“Αχρείαστο κόστος” η επίταξη ιδιωτικών κλινικών σύμφωνα με τον Μάκη Βορίδη.

Με σχεδόν 700 διασωληνωμένους σε ΜΕΘ και τα νοσοκομεία της Αττικής στο όριο της κατάρρευσης. Μία κυβέρνηση που συνεχίζει να λέει χωρίς ντροπή ότι η στήριξη της δημόσιας υγείας είναι πεταμένα λεφτά.

Το πιστεύουν και το αποδεικνύουν:

– Ο προϋπολογισμός για την υγεία το 21 είναι μειωμένος κατά 600 εκ.

– Οι μόνιμοι εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας είναι 1.680 λιγότεροι σε σχέση με πέρσι.

Το πραγματικά “αχρείαστο κόστος” είναι το κοινωνικό κόστος που πληρώνουμε από τις εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box