Ηλίας Κουτσής: Η πρόταση μας για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Παραμυθιάς

Η Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου Σουλίου με ανακοίνωση της ενημερώνει τους πολίτες για την πρόταση που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων στην Παραμυθιά. Ολόκληρη η ανακοίνωση καθώς και όλη η πρόταση:

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (4/12/19) καταθέσαμε στο προεδρείο, στον Δήμαρχο και στους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων μια πρόταση σχετικά με την αντιμετώπιση των σοβαρών κυκλοφοριακών προβλημάτων που υπάρχουν στην Παραμυθιά, προβλήματα που θα ενταθούν με το κλείσιμο του parking του δημοτικού σχολείο Βούλγαρη λόγω ανάπλασης.

Εκτιμούμαι ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει άμεσα να αναλάβει πρωτοβουλίες με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, το σεβασμό στους πεζούς και ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, γονείς και παιδιά, την προστασία του περιβάλλοντος και φυσικά τις ανάγκες ποιοτικής, ασφαλούς και φθηνής μετακίνησης των δημοτών.

Η πρόταση μας δεν είναι απλά μια πρόταση κατασκευής χώρων στάθμευσης. Είναι μια πρόταση που θα φέρει μια μικρής κλίμακας αστική συγκοινωνία στην πόλη και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής.

Για μας τα έργα και οι υποδομές θα πρέπει να εκφράζουν τις κοινωνικές πολιτικές που έχουν σχέση με τις ανάγκες του λαού, με τα τεράστια επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Και όλα αυτά να προσφέρονται στον λαό, και της περιοχής μας, δωρεάν και δημόσια.

Διαβάστε την πρόταση όπως κατατέθηκε:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box