Ηγουμενίτσα: Το σπίτι της Ρένας διοργανώνει Έκθεση Ζωγραφικής για ενίσχυση της Φλόγας

Ηγουμενίτσα: Το σπίτι της Ρένας διοργανώνει Έκθεση Ζωγραφικής για ενίσχυση της Φλόγας

Η αγκαλιά της μητέρας είναι διαχρονικό σύμβολο αγάπης, φροντίδας, ελπίδας και θυσίας από καταβολής κόσμου. Η προσφορά της ένας αδιάκοπος αγώνας χωρίς όρια και προσμονή ανταπόδοσης, η θέλησή της αδάμαστη, το κουράγιο της ακατάβλητο, η δύναμή της αστείρευτη. Ο δεσμός μεταξύ μητέρας και παιδιού ιερός. Η έννοια της μάνας αλληλένδετη με την ύπαρξη του παιδιού.
Αυτό ήταν και το κίνητρο μελών του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου», ώστε να δημιουργήσουν και να εκθέσουν τις προσωπικές τους καλλιτεχνίες σε Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα: «Μητέρα και Παιδί».
Η έκθεση είναι αφιερωμένη στις Μάνες της «Φλόγας» οι οποίες καλούνται να ξεπεράσουν την ανθρώπινη φύση τους και να σταθούν δίπλα στο παιδί τους που παλεύει για το αυτονόητο ∙ τη ζωή του.
Σε αυτή την προσπάθειά μας θα θέλαμε να σας βρούμε συνοδοιπόρους και αρωγούς και σας περιμένουμε όλους στην Έκθεση ζωγραφικής στις 22 και 23 Ιουνίου 2017, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάροδο Ολύμπου (8.30 μ.μ.-11.30 μ.μ.) για να τιμήσετε με την παρουσία σας και τη βοήθειά σας τη μητέρα που γίνεται το σύμβολο της υπομονής, της θέλησης, της ελπίδας για όλους μας!
Το ΔΣ Του Συλλόγου
Τα έσοδα των πωλήσεων των έργων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Φλόγα» και των παιδιών με καρκίνο.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box