Ηγουμενίτσα: Πρόσκληση συνεισφοράς στην πλατφόρμα Thespropolis

Ηγουμενίτσα: Πρόσκληση συνεισφοράς στην πλατφόρμα Thespropolis

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στον πολίτη να καταχωρεί ο ίδιος τις αναφορές για το υλικό που διαθέτει (βιβλία, συγγράμματα, οπτικοακουστικό υλικό κ.α) ώστε να αποτελέσει ο κάθε ένας από εμάς ένα ακόμα λιθαράκι στο πολιτιστικό μωσαϊκό, με σκοπό την καταγραφή και την προβολή του θεσπρωτικού πνευματικού θησαυρού.
Λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και μερικά κλικ χρειάζονται για να συμβάλουμε στον εμπλουτισμό της πολιτιστικής βάσης δεδομένων Thespropolis, που έχει δημιουργηθεί και στηρίζεται από φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πολιτισμού και Επιστήμης.
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.thespropolis.gr με απλά βήματα και εύχρηστο μενού μπορούμε να καταχωρήσουμε τα στοιχεία του υλικού που κατέχουμε και η επιστημονική ομάδα θα κρίνει την αξιοπιστία και την ακρίβεια τους. Παράλληλα θα γίνει και η δημοσίευση των αναφορών του υλικού στους πολίτες, δίνοντας το έναυσμα για περαιτέρω μελέτη και έρευνα.
Γινόμαστε μέλη, ενημερωνόμαστε και προωθούμε την ιδέα και μέσω Facebook https://www.facebook.com/thespropolis/ .

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box