Ηγουμενίτσα: Με πούλμαν για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τους συμβασιούχους

Ηγουμενίτσα: Με πούλμαν για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τους συμβασιούχους

Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας με ανακοίνωση του καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης και βάζει πούλμαν για όσους θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Συνάδελφοι, συναδέλφισσες ο Αγώνας Συνεχίζεται!
Η κυβέρνηση παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια! Οι εργαζόμενοι της επιστρέψαμε την τροπολογία – πρόταση πίσω ως απαράδεκτη. Τώρα προσπαθεί να αξιοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να σπάσει την αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα που έχουν επιδείξει οι εργαζόμενοι όλες αυτές τις μέρες.
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους μέσω της ποινικοποίησης των αγώνων. Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι θα κάνουν πίσω.
Να αποσύρει τώρα η κυβέρνηση την επαίσχυντη πρόταση νόμου που απολύει 10.000 συναδέλφους συμβασιούχους. Η μόνη και άμεση λύση είναι η μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου, είναι η νομοθετική ρύθμιση που έφεραν στη Βουλή οι 25 επιτροπές αγώνα συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην Πανελλαδική 24ωρη Απεργία και συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 10 π.μ.
Αναχώρηση με πούλμαν στις 2:00 το πρωί από το ΠΑΝΘΕΟΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ .
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6979792707
Καμία απόλυση! Ούτε ένας συμβασιούχος να μην απολυθεί.
Καμία ιδιωτικοποίηση!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Θεσπρωτίας”

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: