Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής

Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής
Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στις 26 Μαρτίου 2017 στον πολιτιστικό χώρο του Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα, τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής και εικαστικής χειροτεχνίας, της ομάδας “Ελεύθερη Έκφραση Εικαστικών”, με ιδρυτές τον Σέργιο Κόκκορη και την Θεοδώρα Αμπελίδου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος.
Την έκθεση προλόγισε η Ρούλα Κυρίτση.
Μια έκθεση ζωγραφικής, αποτελεί πάντα ένα σημαντικό γεγονός για την πολιτιστική ζωή του τόπου. Είναι πολιτισμός να ενθαρρύνεις, να αναδεικνύεις δημιουργούς που με το μεράκι και τη δουλειά τους, το ταλέντο και την αγάπη τους, προσπαθούν να χαράξουν το δικό τους δρόμο, καταγράφοντας εικαστικά τον εξωτερικό κόσμο που τους περιβάλλει.
Ο Σέργιος Κόκκορης, ο Σωτήρης Μπούσης και η Λαμπρινή Κυρίτση χάρισαν από ένα έργο τους στον σύλλογο γονέων-παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα-Τμήμα Ηπείρου”. Ο Σέργιος Κόκκορης χάρισε επίσης, μία προσωπογραφία στον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο.
Οι συμμετέχοντες της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής ήταν από την Ελλάδα και την Κύπρο: Σέργιος Κόκκορης, Σωτήρης Μπούσης, Γεσθημανή Χριστοδουλίδου, Λαμπρινή Κυρίτση, Ναταλία Λίχοβιτς, Βίκυ Παντέλογλου, Μαρία Κόκκορη, Κώστας Πιέτας, Ευαγγελία Τσιαντά, Μαρία Υψηλάντου, Χρύσανθος Ζωγράφος Artiste, Αντρέ Artiste, Χρυσαυγή Κανάρη, Κώστας Καλέντζης, Γωγώ Εξάρχου Πάτση, Ειρήνη Ροδίου-Λέκκα, Θεοχαροπούλου Βιβή, Θεοχαρόπουλος Κωνσταντίνος, Μαίρη Νούτση, Γιώτα Καλέσογλου, Κοκκίνη Βαρβάρα, Κοκκίνη Φωτεινή, Κατερίνα Χατζηβασιλείου.
Το βίντεο από τα εγκαίνια της έκθεσης: https://www.youtube.com/watch?v=5cgZQT-xQ_s

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box