Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά Street Handball

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019
στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας, το 1ο Tουρνουά Street Handball που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας σε
συνεργασία με την Επιτροπή Ανάπτυξης Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας. «Έλα να παίξουμε μαζί» ήταν το σύνθημα και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα 11 Δημοτικά Σχολεία και 385 μαθητές. Στα 3 γήπεδα Handball που στήθηκαν αγωνίστηκαν 36 ομάδες μαθητών με πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, ενώ παράλληλα διεξάχθηκαν δράσεις με μουσική και χορό. Παρόντες ήταν οι διασώστες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Ηγουμενίτσας που παρέδωσαν μαθήματα πρώτων βοηθειών στους μαθητές και ο Ερυθρός Σταυρός Ηγουμενίτσας για να προσφέρει εθελοντικά τη βοήθειά του.
Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Θεσπρωτίας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους
όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους
μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που πήραν μέρος σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού. Ευχαριστεί επίσης την Επιτροπή Ανάπτυξης Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας για την άψογη συνεργασία. Ακόμη εκφράζει ευχαριστίες στο Δήμο Ηγουμενίτσας, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το BEACTIVE για την πολύτιμη υποστήριξή τους. Τέλος, ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό σύλλογο Θεσπρωτίας, τον Ερυθρό Σταυρό Ηγουμενίτσας, το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας, την Τροχαία Ηγουμενίτσας για την άμεση ανταπόκρισή τους να στηρίζουν την εκδήλωση, καθώς και τους χορηγούς της ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΒΙΚΟΣ A.E. Φυσικό μεταλλικό νερό – Dole μπανάνες – Mikel Ηγουμενίτσας – Αρτοποιείο–Φούρνος Πανταζής).

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box