Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα παιδιού

Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα παιδιού

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Angelika Pallas πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση που διοργάνωσε η περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την δ/νση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, την σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Ηγουμενίτσας, την ΑΡΙΑΔΝΗ με θέμα την παγκόσμια Ημέρα Παιδιού.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κώστας Γιαννόπουλος,  ο οποίος ανέπτυξε

και παρουσίασε το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με τις δράσεις του και την μεγάλη του προσφοράαναφέροντας λεπτομέρειες που δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό, επισημαίνοντας ότι συνεργάζεται με τους επίσημους φορείς για να υπάρχει σε κάθε περίπτωση το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά. Δεύτερος ομιλητής ήταν ο αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Ντελής ο οποίος έβαλε το παράγοντα της θρησκείας και της ορθοδοξίας ως ένα πλαίσιο προστασίας των παιδιών, τρίτος ομιλητής ο Λογοθεραπευτής Τάσος Μώκας ο οποίος σημείωσε τους παράγοντες που μπορούν να βλάψουν το παιδί, ενω ο Υποδιευθυντής Ασφάλειας Θεσπρωτίας Φώτιος Ντίνης επικεντρώθηκε στην βία κατά των παιδιών και κάλεσε τον καθένα μας όταν αντιλαμβάνεται να υπάρχει κάποια μορφή βίας να γίνεται έστω ανώνυμα καταγγελία ώστε να ακολουθεί έρευνα της.

Στα βίντεο που ακολουθούν, τα οποία το periodikostep.gr, τα μετέδωσε ζωντανά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής βραδιάς ώστε να έχετε μια εικόνα που η περιγραφή θα αδικήσει.

Να σημειώσουμε ότι τον συντονισμό τον έκανε η αντιπεριφερειάρχης Αντιγόνη Φίλη ενώ παρόντες ήταν πολλοί παράγοντες της Θεσπρωτίας, σε κοινωνικό, επιστημονικό και πολιτικό επίπεδο. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τους δημάρχους των τριών δήμων Ιωάννη Λώλο, Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, Σπύρος Παππάς, η πρόεδρος της ΑΡΙΑΔΝΗΣ Αλέκα Κοτσώνη, η σχολική σύμβουλος Ματίνα Μπέση,  περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι κ.α

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box