Ηγουμενίτσα: Θερινό σινεμά και δωρεάν μετακίνηση!!!

Ηγουμενίτσα: Θερινό σινεμά και δωρεάν μετακίνηση!!!
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας μαζί με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου 2017, διοργανώνουν την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη στις 21.00 μμ στο μικρό υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου, προβολή ταινίας με θέμα το ποδήλατο.
Στην ταινία θα δούμε ασταμάτητη δράση και τόσο πολύ ποδήλατο που μερικούς θα τους κάνει να αγοράσουν ποδήλατο και όσοι έχουν ήδη, να πάνε μία βόλτα.
Η ταινία θα διαρκέσει 90 περίπου λεπτά.
Προτείνεται η χρήση εναλλακτικών μορφών μεταφοράς, όπως περπάτημα – ποδήλατο –– αστικό για την προσέλευσή σας.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
Οι σημερινές εκδηλώσεις είναι οι ακόλουθες:
14:00-21:00 Δωρεάν μετακίνηση με αστικό λεωφορείο. Σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ θα υπάρξει αστική συγκοινωνία που θα εκτελεί Κυκλική Διαδρομή μεταξύ των περιοχών: Λαδοχώρι – Γραικοχώρι – Κέντρο πόλης – Νέα Σελεύκεια – Κέντρο πόλης –Λαδοχώρι.
10:00 – 14:00 Διοργάνωση στο ”Πάνθεον” έκθεσης ζωγραφικής μαθητών Δημοτικών Σχολείων, με θέμα «Ποδήλατο και βάδισμα στη πόλη: οφέλη για μένα και για όλους μας!».
21:00-23:00 Θερινό cinema στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγ/τσας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.
Θα υπάρξει συνεχή ενημέρωση για τις δράσεις γι΄ αυτό μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/mobilityweek.ig/
Μάθε περισσότερα για τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητα στην παρακάτω σελίδα: http://igoumenitsa.gr/el/gia-ton-dimoti/sxetika/draseis/1273-drs-mobweek

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box