Ηγουμενίτσα: Η Φλόγα γιόρτασε την γιορτή της μητέρας

Το Τμήμα Ηπείρου της «Φλόγας» στην Ηγουμενίτσα γιόρτασε με φίλους της «Φλόγας» την Γιορτή της μητέρας στο κέντρο «Andreou Palace» στο Μαυρούδι, τιμώντας όλες τις μητέρες και κυρίως εκείνες που βίωσαν τον χειρότερο εφιάλτη, που δεν είναι άλλος για μια μητέρα από το να βλέπει το παιδί της να υποφέρει.

Ήταν μια βραδιά με κέφι και πολλά χαμόγελα, τραγούδι και χορό!!!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το plus design print για την εκτύπωση των προσκλήσεων , τον κ.Ρίζο Θεόδωρο για την προσφορά των ποτών, τον κ. Ε.Παπαδόπουλο για την προσφορά τυροκομικών , το “Mixalis Andreou Palace” για το άψογο σέρβις και την προσφορά του για την επιτυχή διεξαγωγή της Βραδιάς και όλους όσους πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Λένα Ισμαηλίδου, Βασίλη Ρίζο , Κώστα Παπαδόπουλο, Γιάννη Βασιλείου που ομόρφυναν τη βραδιά με τα τραγούδια και το κέφι τους.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας αλλά κυρίως γιατί διατηρείτε τη «ΦΛΟΓΑ» αναμμένη, για να φωτίζει τις ζωές πολλών ανθρώπων».

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box