Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα την «Οστεοαρθρίτιδα»

Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα την «Οστεοαρθρίτιδα»
Με επιτυχία στέφτηκε και η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα του ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία αυτή τη φορά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηγουμενίτσας, με τίτλο «Οστεοαρθρίτιδα». Η εκδήλωσηπραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο Ηγουμενίτσας «Πάνθεον» και τα θέματα που αναλύθηκαν από τους αντίστοιχους ομιλητές ήταν:
• «Ο θεσμός του Βοήθεια στο Σπίτι» από τον κ. Παναγιώτη Τάτση, Κοινωνικό Λειτουργό του Προγράμματος
• «Οστεοαρθίτιδα: Μία χρόνια νόσος» από τον κ. Παναγιώτη Μπόζιο, MD, MSc, PhD, Ειδικός Ρευματολόγος Διδάκτωρ Ρευματολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
• «Ενδείξεις χειρουργικής αντιμετώπισης οστεοαρθρίτιδας – Τεχνικές» από τον κ. Σωτήριο Κωστή, Ορθοπαιδικό – Χειρουργό
• «Συντηρητική θεραπεία και μετεγχειρητική αποκατάσταση στην οστεοαρθρίτιδα γόνατος» από το κ. Σπύρο Κατσαρό, Φυσικοθεραπευτής MSc
Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, η αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Παναγιώτα Σούρλα, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριος Πάκος, η προϊσταμένη του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων κα Αλεξάνδρα Χρήστου, καθώς και η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Αριάδνη» κα Αλέκα Κοτσώνη.
Την εκδήλωση συντόνιζε η κα. Άντζελα Μπέζα, νοσηλεύτρια.
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας ευχαριστεί τους ομιλητές και τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και υπόσχεται τη συνέχεια των δράσεων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box