Ηγουμενίτσα: Αίσιο τέλος η περιπέτεια για πεντάχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από τα κύματα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια πεντάχρονου αγοριού, το οποίο ενώ έπαιζε με φουσκωτό παιχνίδι στην παραλία Μακρυγιάλι στην Ηγουμενίτσα, παρασύρθηκε από τα κύματα, εκατοντάδες μέτρα από την ακτή.

Από τους γονείς και λουόμενους ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας και εν συνεχεία το Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης, με εντολή του οποίου έκλεισε η πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας, αλλά και η ακτοπλοΐα Ελλάδας – Ιταλίας, δεσμεύτηκε το παραπλέον πλοίο «Μενεκράτης» για την επιχείρηση και ειδοποιήθηκαν τα σκάφη που έπλεαν στην περιοχή, ενώ επιχείρηση ξεκίνησε και ταχύπλοο σκάφος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα ο μικρός περισυνελλέγει από ψαρά που βρίσκονταν με τη βάρκα του στην περιοχή και επεστράφη σώος και αβλαβής στους γονείς του.

πηγή https://www.ertnews.gr/perifereia/igoymenitsa-aisio-telos-i-peripeteia-gia-pentachrono-agoraki-poy-parasyrthike-apo-ta-kymata/?fbclid=IwAR3eaDXknDyOcDeomkgng87Pu7xgQ0CSlOxh35M9vUok3mRwWDnFLs8AU4M

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box