Ηγουμενίτσα: Ίδρυση εταιρείας για επένδυση στο λιμάνι

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ( Ε.Λ.ΗΓ ) πραγματοποίησε με επιτυχία την 1η Γενική Συνέλευση πολιτών στο πολιτιστικό κέντρο το Δήμου Ηγουμενίτσας την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020.


Ο εκπρόσωπος της (Ε.Λ.ΗΓ.)  κ. Σωτήρης Γιάκης , ανακοίνωσε την ίδρυση της « ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ »παρουσιάζοντας τα μέχρι τώρα τεκταινόμενα της εταιρείας και το σκεπτικό δράσης της.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε επιχειρηματολογώντας και ενημερώνοντας το κοινό για τις προθέσεις τόσο των μελλοντικών επενδυτών όσο και της πολιτείας. Έθεσε επί τάπητος τους κινδύνους για την πόλη και για την Ήπειρο γενικότερα , από την παραχώρηση του λιμένος,  χωρίς την συμμετοχή των τοπικών φορέων και του κοινού της Θεσπρωτίας.


Χαιρετισμό και τοποθέτηση εκ μέρους ιδιωτών – επιχειρηματιών για την συνέχεια, παραθέτοντας αφ ενός μεν, τις απορίες τους , αφετέρου δε την συμπαράστασή τους για συνέχιση της προσπάθειας για την σωτηρία του Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Η άμεση δραστηριοποίηση  νέων μελών, η άμεση συγκέντρωση του απαραιτήτου μετοχικού κεφαλαίου και η δήλωση της εταιρείας με καταστατικό ,αποφασίστηκε κλείνοντας η πρώτη συνάντηση.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ  να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην 1η Γενική Συνέλευση πολιτών.

Photo © Ιωάννης Χριστιάνος

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις,
καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας
τις αναρτήσεις της ημέρας.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε
για την ενημέρωση σας!

Holler Box