Ζητούν συμβάσεις αορίστου χρόνου

Τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, ζητούν εργαζόμενοι στην καθαριότητα και εργατοτεχνίτες του δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι παραβρέθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, για την κάλυψη του καθημερινού προγράμματος καθαριότητας του δήμου, και ανταποκρίνονται αμέσως ό,τι έκτακτο προκύψει.

Όπως επισημαίνεται, σήμερα στη Διεύθυνση Καθαριότητας απασχολούνται 373 άτομα, με πολλαπλά καθήκοντα και αρμοδιότητες. Οι προσλήψεις που ο τελευταίος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ φέρνει, θα φτάνουν τις 73, ενώ μέσα στον τρέχοντα μήνα απολύονται περίπου 70 οδοκαθαριστές που εργάζονται μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Οι εργαζόμενοι που ζητούν στήριξη από το δημοτικό συμβούλιο, έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και οι προσφυγές τους πρόκειται να εκδικαστούν στις 25 Οκτωβρίου και στις 2 Δεκεμβρίου.

www.ert.gr

Πηγή: ert.gr
Author:

Κώστας Βασιλάκης
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: