Ζαχαριάδης: Αφήνουμε πίσω την εποχή της πτώσης και της καταστροφής (audio)

Η αντιπολίτευση μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ο ελληνικός λαός ακούει και αυτά που λέει η αντιπολίτευση, όμως μας ακούει όλους επεσήμανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη και αναφερόμενος στο πακέτο μόνιμων μέτρων που ανήγγειλε ο πρωθυπουργός και στις αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης.

Πήραμε μια οικονομία χωρίς ούτε σέντς στα ταμεία, σταθεροποιήσαμε την οικονομία, μειώσαμε την ανεργία και σιγά – σιγά βγάζουμε από την κρίση μεγάλα τμήματα του ελληνικού λαού.

Ας μείνει στη μιζέρια της η αντιπολίτευση, ας μείνει σε αυτά και αν δε τις βγαίνουν ας κάνει «κιτρινιές», επειδή δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στο οικονομικό και κοινωνικό σχέδιο της κυβέρνησης, ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος σημείωσε πως αφήνουμε πίσω την περίοδο της πτώσης και της καταστροφής και κάνουμε βήματα μπροστά, αν και υπάρχει ακόμα ανηφορικός δρόμος. «Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι τα μέτρα καλύπτουν τις απώλειες που υπήρξαν στα εισοδήματα από το 2010», επεσήμανε και πρόσθεσε πως έχουμε μπει σε μια νέα περίοδο.

Αναφερόμενος στη κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ και στο Αιγαίο, σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για τα μεγάλα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής και πως οι εκλογικές αντιπαλότητες δεν πρέπει να μας φανατίζουν και να ξεχνάμε ότι πρέπει να συνεννοούμαστε για τα σοβαρά θέματα όπως είναι αυτά της εξωτερικής πολιτικής.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Πηγή ert.gr
Author:

ertweb

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: