Ζαχαράκη: Η ΝΔ θα έχει μια καθαρή νίκη την Κυριακή (audio)

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου: Η ΝΔ εγγυάται το πρόγραμμά της. Αυτό αναφέρεται σε λιγότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές, ανάπτυξη που μπορεί να χρηματοδοτήσει μόνιμους μηχανισμούς στήριξης όλων των πολιτών που έχουν ανάγκη και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας.

Σε ερώτημα για το αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση και αν τηρήσει τα ψηφισμένα μέτρα η κ. Ζαχαράκη τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει σταθερός μηχανισμός ενίσχυσης σε αυτούς που έχουν ανάγκη, είναι να υπάρξει ανάπτυξη και ένα διαφορετικό οικονομικό μείγμα. Και αυτό δεν μπορεί να το εγγυηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κάθε κόμμα που ψηφίζεται την Κυριακή ψηφίζεται για το πρόγραμμά του, σημείωσε η κ. Ζαχαράκη.

Σε ό,τι αφορά την ρύθμιση των 120 δόσεων υπογράμμισε ότι είναι επιφυλακτική ως προς την αποτελεσματικότητα του μέτρου, γιατί χάθηκε πολύς χρόνος και πρόσθεσε ότι είναι ευχή είναι να λειτουργήσει το μέτρο.

Αναφερόμενη στις ευρωεκλογές επεσήμανε ότι καλεί τους νέους να ακούσουν όλα τα προγράμματα των κομμάτων, να απαντήσουν στο ποιες είναι οι ανάγκες τους και να πάνε να ψηφίσουν. Και εκτίμησε ότι η ΝΔ θα έχει μια καθαρή νίκη την Κυριακή.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Γιώργος Κονταρίνης

 

www.ert.gr

Πηγή ert.gr
Author:

ertweb

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: