Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι υπέργηρων – Ληστές τους έδειραν

Τον τρόμο έζησαν δύο υπέργηροι και η οικιακή βοηθός τους στο Πικέρμι τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην οικία τους για να τους ληστέψουν. 

Οι ληστές κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Οι τέσσερις εξ αυτών στέκονταν πάνω από τον 93χρονο και τη σύζυγό του και του έδιναν χαστούκια για να τον ξυπνήσουν ενώ ο πέμπτος συνεργός τους, ζητούσε να του πει πού είχε χρήματα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Ο ηλικιωμένος τούς υπέδειξε το σημείο οπού φύλαγε 400 ευρώ, ωστόσο οι δράστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, να τον χαστουκίζουν για να τους δώσει και άλλα. Όταν κατάλαβαν ότι όντως δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι, πήραν δύο σταυρούς από χρυσό και ασήμι και μια χρυσή βέρα. Οι ληστές επιτέθηκαν και ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό που μένει στο σπίτι με τους ηλικιωμένους.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box