Ευχαριστίες για τα γυρίσματα ιστορικού αφιερώματος στο Σούλι

Με ανάρτηση τους στο Facebook οι Σουλιώτες – Σώμα Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης αναφέρονται στα γυρίσματα ιστορικού ενδιαφέροντος με συμμετοχή Σουλιωτών. Η ανάρτηση αναφέρει:

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου 2020, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα διήμερα γυρίσματα ιστορικού αφιερώματος που πραγματοποιήθηκαν στο Σούλι με τη συμμετοχή του Σώματος Σουλιωτών.
Το Σώμα ευχαριστεί την κ. Αναστασία Μάνου και την Εταιρεία παραγωγής White Fox s.a., το σκηνοθέτη και το συνεργείο του, για τη άριστη συνεργασία που είχαν, καθώς και για την εμπειρία που αποκόμισαν. Επίσης, ευχαριστεί θερμά και τον Κώστα Τζαβέλλα για τη συνεργασία και την άψογη φιλοξενία του στο Τζαβελλέικο, το ιστορικό σπίτι των Τζαβελλαίων στο Σούλι, όπου και έγινε μεγάλο μέρος των γυρισμάτων.
Ευχαριστίες και στο Δήμο Σουλίου που μας παραχώρησε ένα χώρο για την εξυπηρέτηση του Σώματος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box