Ευχαριστήριο προς γιατρό και προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Ευχαριστήριο προς γιατρό και προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων
Η οικογένεια Κατραχούρα Σωτήρη αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να εκφράσει τη βαθιά ευγνωμοσύνη της δημόσια στον καθηγητή κ. Στρατή Αποστολάκη της καρδιοθωρακοχειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων , καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον τους. Για την ανθρώπινη προσπάθεια τους και τη φροντίδα που έδειξαν στον πατέρα μας χωρίς να πάψουν στιγμή να μας ενημερώνουν τόσο για την κατάστασή του όσο και για τα επόμενα βήματα του. Να τονίσουμε επίσης το ενδιαφέρον τους για όλους τους ασθενείς, πάντα με υπομονή, σεβασμό, απλότητα και ευγένεια.
Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν στο χώρο των Νοσοκομείων και με τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος.
Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο αιμοδοτών Νέας Σαμψούντας, τον σύλλογο αιμοδοτών Συρράκου καθώς και τους φίλους εθελοντές αιμοδότες για την άμεση ανταπόκριση τους.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box