Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από την Δήμαρχο Σουλίου

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από την Δήμαρχο Σουλίου

“Με ευκαιρία την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι αρχικά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και ακολούθως στους εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες δύναμη, υπομονή και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σουλίου και αυτή τη σχολική χρονιά μαζί με τις Σχολικές Επιτροπές και τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, μεθοδικά και υπεύθυνα, για να υποστηρίξουμε την εκπαιδευτική κοινότητα και να εξασφαλίσουμε σε όλους εσάς, τους μαθητές – μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας, τις κατάλληλες συνθήκες εκπαίδευσης, μάθησης και προόδου.
Τέλος με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού επιτρέψτε μου να απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου στα «πρωτάκια» που ξεκινούν την σχολική τους πορεία, αλλά και στους τελειόφοιτους της Γ’ Λυκείου που θα κληθούν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Καλή σχολική χρονιά με υγεία.
Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση”

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: