Ερώτηση του Μάριου Κάτση για την αθέτηση της συμφωνίας της ΕΡΤ και των ποδοσφαιρικών ομάδων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

 Ερώτηση του Μάριου Κάτση για την αθέτηση της συμφωνίας της ΕΡΤ και των ποδοσφαιρικών ομάδων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Ερώτηση κατέθεσε ο Μάριος Κάτσης και 16 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προς τους Υπουργούς Πολιτισμού – Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σχετικά με την αθέτηση από τη νέα κυβέρνηση της συμφωνίας μεταξύ της ΕΡΤ και των ποδοσφαιρικών σωματείων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Εάν η ΕΡΤ, που υπάγεται πλέον απευθείας στον κ. Μητσοτάκη, προχωρήσει σε μονομερή αθέτηση της συμφωνίας, θα τινάξει ουσιαστικά στον αέρα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.  Υπενθυμίζουμε ότι ο Θεσπρωτός, μέσα από τη σοβαρή προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας και την ένθερμη στήριξη του κόσμου, την περασμένη σεζόν έκανε το μεγαλύτερο βήμα στην ιστορία του, ανεβαίνοντας σε επαγγελματική κατηγορία. Όντας πλέον Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Θεσπρωτός, η ομάδα έχει κάνει τον προγραμματισμό της προϋπολογίζοντας τα ποσά από την ΕΡΤ, που είναι ζωτικής σημασίας, ώστε να αντεπεξέλθει στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Τυχόν ψαλίδι της τελευταίας στιγμής στα τηλεοπτικά συμβόλαια από την πλευρά της κυβέρνησης, θα έχει άμεσα αρνητικό αντίκτυπο τόσο στις ΠΑΕ, όσο και στο «ποδοσφαιρικό προϊόν» γενικότερα. Οι επιτυχίες της κάθε ομάδας, μπορεί να συνοδεύονται από φωτογραφίες επισήμων, όμως κατά βάση πίσω από αυτές τις επιτυχίες υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σκληρά και φίλαθλοι που στηρίζουν έμπρακτα τους συλλόγους τους. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι απαιτούν την ουσιαστική στήριξη και το σεβασμό της Πολιτείας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: