Ερευνα για εγκληματική ενέργεια σε δημόσιο νοσοκομείο με θύμα διασωληνωμένο

Ανάστατοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου εξαιτίας ενός σοβαρού περιστατικού που στοίχισε την ζωή 76χρονου ασθενούς με κορωνοϊό. Δεν αποκλείεται η αιφνίδια επιπλοκή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr ο ασθενής εξέπνευσε όταν αποσυνδέθηκαν τα καλώδια του οξυγόνου. Ήχησε ο συναγερμός αποσύνδεσης όμως τελικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές που έσπευσαν να τον βοηθήσουν δεν πρόλαβαν να τον σώσουν. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία καθώς φαίνεται πως η κατάσταση του 76χρονου ήταν βελτιούμενη και η απροσδόκητη τραγική κατάληξη δεν ήταν αναμενόμενη από την πορεία της αποθεραπείας του.  Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο νοσοκομείο εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ευθύνεται άλλος ασθενής που νοσηλεύεται με κορωνοϊό και έχει ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων. 

Αυτή την ώρα γιατροί του νοσοκομείου συσκέπτονται ενώ επισημαίνεται ότι παρά το γεγονός πως η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν δεν μπορεί να αποκλειστεί η αιφνίδια επιπλοκή η οποία μπορεί και να στοίχισε τη ζωή του ασθενούς.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box