Εργατικό δυστύχημα στα Αμισιανά Καβάλας

Περίπου στις 10:00 το πρωί της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019, ένας εργαζόμενος που εκτελούσε βιομηχανικές εργασίες στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Παραγωγής Κρεάτων ΒΙΚΡΕ ΑΕ, έπεσε από μεγάλο ύψος και έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας δεν ήταν υπάλληλος της ΒΙΚΡΕ αλλά εργαζόμενος σε εταιρία που εκτελούσε εργασίες στις εγκαταστάσεις της πρώτης στα Αμισιανά Καβάλας.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία ΒΙΚΡΕ ΑΕ, «δηλώνει τη βαθιά της λύπη για την απώλεια ζωής εργαζόμενου σε εργολαβική εταιρία, η οποία είχε αναλάβει βιομηχανικές εργασίες στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Αμισιανά Καβάλας».

Η εταιρία επισημαίνει πως «]το προσωπικό της εταιρίας ΒΙΚΡΕ που εργαζόταν εκείνη την στιγμή έδρασε τάχιστα, καλώντας ασθενοφόρο και ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον υπεύθυνο της εργολαβικής εταιρίας».

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Η Διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αποθανόντος».

Πηγή:aftodioikisi.gr, kavalapost.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: