Βοηθήστε μας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τις κυριότερες ειδήσεις. Κεράστε μας έναν καφέ - κάντε μια δωρεά

Επτά ανήλικοι βίασαν 14χρονη συμμαθήτριά τους

Ακόμα μία σοκαριστική είδηση με ανήλικους έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα από τη Θεσσαλονίκη. Δεκατετράχρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν επτά συμμαθητές της.

Κορίτσι 14 ετών κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από επτά συμμαθητές της στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στην Περαία.

Η είδηση έρχεται στο φως λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 και 14 ετών, βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία ηλικιωμένου για να του κλέψουν λίγα ευρώ.

Τα επτά παιδιά συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία που έκανε η 14χρονη που συνοδευόταν από τη μητέρα της. Όπως είπε το κορίτσι, πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο ιδιωτικό σχολείο στην Περαία. Εκεί την περίμενε ένας συνομήλικός της όμως εκείνος ήταν με ακόμα έξι παιδιά. Τα αγόρια φέρονται να την απείλησαν και στη συνέχεια να τη βίασαν.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: