Εποχικοί πυροσβέστες: Τι απάντησε το υπουργείο για την απουσία της Ηπείρου στην προκήρυξη

Απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε Ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Ηπείρου με θέμα “Εξ ολοκλήρου αποκλεισμός της Περιφέρειας Ηπείρου από την Προκήρυξη για 1.300 Εποχικούς Πυροσβέστες, τόσο κατά την φετινή αντιπυρική περίοδο αλλά και για την επόμενη πενταετία”!

Καμία επί της ουσίας απάντηση για τον πρωτοφανή αποκλεισμό ολόκληρης της Περιφέρειας Ηπείρου από τη πρόσφατη Προκήρυξη του Πυροσβεστικού Σωματος για 1.300 εποχικούς πυροσβέστες και παρά τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Μάλιστα, στην απάντηση που διαβίβασε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αν και αναφέρεται ότι επί ΣΥΡΙΖΑ ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ηπείρου με επιπλέον 62 εποχικούς πυροσβέστες για την αντιπυρική περίοδο 2019, καμία αναφορά δεν γίνεται σε σχέση με την τρέχουσα και τις επόμενες αντιπυρικές περιόδους και αν έστω θα παραταθούν οι συμβάσεις των ήδη υπηρετούντων, παρά μόνο ότι “δύναται να προσληφθούν εκ νέου” εφόσον “ειδικές υπηρεσιακές ανάγκες το επιβάλλουν.”!

Και μάλιστα η Ήπειρος εμφανίζεται ως “υπεράριθμη”!!

Διαβάστε την απάντηση:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: