Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση – Τι αλλάζει στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Στις 7 το απόγευμα θα γίνουν ανακοινώσεις για τη νέα χαλάρωση των μέτρων που θα αφορούν, μεταξύ άλλων αλλαγές στο ωράριο κυκλοφορίας, τη μουσική στην εστίαση και τον αριθμό καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας, στην αποψινή ενημέρωση, μαζί με τον υπουργό, Βασίλη Κικίλια, θα βρίσκεται και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η ενημέρωση θα γίνει αυτή τη φορά στις 19:00 και όχι στις 18:00 ως είθισται, καθώς o Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται στη Ρόδο προκειμένου να παραστεί, μαζί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στην τελετή εγκαινίων της νέας γέφυρας στον ποταμό Μάκκαρη, επί της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου στην περιοχή Χαράκι.

Τι αλλάζει

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου, αλλά και την παράταση της κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναρξη της απαγόρευσης από τη 01.30.

Επιπλέον αναμένεται να ανακοινωθεί και η αύξηση των καλεσμένων στις δεξιώσεις από τα 100 στα 200 άτομα αλλά και το άνοιγμα των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών.

Το αργότερο στα τέλη του μήνα προγραμματίζεται και η επαναλειτουργία των μπαρ και των κέντρων διασκέδασης.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box