Επιμελητήριο Πρέβεζας: τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων

Το Διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας  και εγώ προσωπικά, έχουμε ως κύριο μέλημα να στηρίξουμε την αγορά και με συντονισμένες προσπάθειες, σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς  να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές επιπτώσεις που θα προκληθούν στην χώρα, ώστε να αποφευχθεί ο πανικός και να διατηρηθεί το καλύτερο δυνατό κλίμα στην αγορά.

Μετά απ’ την παρατεταμένη δεκαετή κρίση, παρ’ όλα τα προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, η αντίδραση της αγοράς αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα ισορροπίας για τη χώρα και η ώριμη αντιμετώπιση της κατάστασης από την επιχειρηματική κοινότητα, μεταφέρει θετικό κλίμα και στους καταναλωτές.

Πρέπει όμως να συμμορφωθούμε, να συνεργαστούμε, να σεβαστούμε και ίσως να σοβαρευτούμε. 

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας συνιστά στους συναδέλφους εμπόρους ψυχραιμία, έγκυρη ενημέρωση και τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων πρόληψης ακολουθώντας  αυστηρά τις οδηγίες των μέτρων προφύλαξης για να μην θέσουμε σε κίνδυνο τον ίδιο μας το εαυτό,  τους εργαζόμενους που επιτελούν κοινωνικό έργο για την εξυπηρέτησή μας και τους πελάτες μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, για άλλη μία φορά σε περίοδο κρίσης, κρατάμε τα καταστήματά μας ανοικτά, κρατάμε ζωντανή την «Αγορά» και λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που είναι βεβαίως οι γιατροί & νοσηλευτές του συστήματος υγείας,  στους οποίους θα πρέπει να συμπεριλάβουμε τους εργαζόμενους στα καταστήματα μας.

                                                                         Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας 

                                                                                               Ιωάννης Μπούρης 


Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box