Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: υποστήριξη στις κοινωνικές δομές των δήμων του νομού

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: υποστήριξη στις κοινωνικές δομές των δήμων του νομού
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορτών αποφάσισε να υποστηρίξει τις Κοινωνικές Δομές των Δήμων του Νομού με προμήθειες τροφίμων και άλλων ειδών απαραίτητων για την λειτουργία τους.
Συγκεκριμένα πραγματοποίησε:
Α. Προσφορά τροφίμων στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ηγουμενίτσας, Παραμυθιάς και Φιλιατών.
Β. Προσφορά οικοσκευής για το «Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραμυθιάς» απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του.
Γ. Προμήθεια ειδών από το «Χριστουγεννιάτικο BAZAAR Αγάπης» με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των μαθητών.
Δ. Προμήθεια εξοπλισμού για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αποφάσισαν με αυτές τις ενέργειες, τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, να στηρίξουν τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο & Δημιουργικό το Νέο Έτος.

Εκ της Διοικήσεως
του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box