Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Υλοποίηση ενημερωτικής τηλεδιάσκεψης για Ηλεκτρονικά Βιβλία – MyData

Υλοποίηση ενημερωτικής τηλεδιάσκεψης για Ηλεκτρονικά Βιβλία – MyData

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι χθες, Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 16:00, σε συνεργασία με την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών-Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Ηλεκτρονικά Βιβλία και Πλατφόρμα MyData

1. Οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και λογιστών φοροτεχνικών.

2. Η σύνδεση της πλατφόρμας MyData με τον Φορολογικό έλεγχο

Εισηγητής της τηλεδιάσκεψης ήταν ο κος Γιώργος Κορομηλάς (Λογιστής -Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας λογιστικών και φορολογικών βιβλίων,  Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών – Μέλος της διαρκούς επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν.4308/2014) 

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Α. Πάσχος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών-Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσπρωτίας κος Χ. Κισσόπουλος. 

Με το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε διαλογική συζήτηση και ο εισηγητής απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των συμμετεχόντων.

Το βίντεο της τηλεδιάσκεψης είναι διαθέσιμο για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου μας, τα οποία αφού στείλουν το αίτημα τους στο Επιμελητήριο (email: mitroa2@e-thesprotias.gr) θα λάβουν τον σχετικό υπερσύνδεσμο (link) και εφόσον επιθυμούν μπορούν να λάβουν και τις σημειώσεις του εισηγητή.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box