Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Παρουσίαση Νέων Προγραμμάτων για επιχειρήσεις

Παρουσίαση Νέων Προγραμμάτων του Ε.Π Ήπειρος 2014-20:

1) Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business) ΙΙ & 

2) Ενίσχυση υφισταμένων ΜμΕ για ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών II

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και την Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, συνδιοργανώνουν την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30, στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Αγ. Αποστόλων 55-Ηγ/τσα, Ισόγειο πλαϊνή είσοδος) ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με ημερομηνία ίδρυσης (βάσει Έναρξης Εργασιών στην Δ.Ο.Υ. ή στις ΥΜΣ) πριν τις 01.01.2018, και συγκεκριμένα των : 

1) «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business) ΙΙ»,

2) «Ενίσχυση υφισταμένων ΜμΕ για ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών II»,

&

3) Αναφορά σε προγράμματα που πρόκειται να προκηρυχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Αλέκος Πάσχος θα χαιρετίσουν την έναρξη της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των προαναφερόμενων προγραμμάτων από τα Στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Ηπείρου τα οποία και θα απαντήσουν σε ερωτήματα των συμμετεχόντων, κατά την διάρκεια συζήτησης μετά το πέρας των παρουσιάσεων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box