Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Με επιτυχία η προβολή της περιοχής μας

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 29/05/2016 ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 26-29.05.2016 με μεγάλη επιτυχία για τους διοργανωτές (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη φορέων) και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία για την τουριστική προβολή της περιοχής μας.

Η δράση υλοποιήθηκε από το φορέα μας στα πλαίσια των προσπαθειών μας για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, και την προβολή της Θεσπρωτίας ως τουριστικό προορισμό, με απώτερο στόχο της αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η άρτια προετοιμασία, ο πληρέστατος εφοδιασμός του περιπτέρου μας με το κατάλληλο προωθητικό υλικό και η άψογη παρουσία των εκπροσώπων μας, ξεχώρισε την συμμετοχή μας και συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών, στους οποίους διανεμήθηκαν περίπου 8.000 έντυπα.     

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ευχαριστεί τον Σύλλογο Εμπόρων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Πέρδικας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κο Παναγιώτη Κώστα και τον Αντιπρόεδρο κο Παύλο Παππά, που συμμετείχαν στην δράση στηρίζοντας καθ΄ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ την λειτουργία του εκθεσιακού μας περιπτέρου και με την φιλοξενία, την ευγένειά τους και την άψογη παρουσία τους δημιούργησαν εξαιρετικά θετικό κλίμα στους επισκέπτες. Επίσης ευχαριστούμε τον κο Δημήτριο Λώλο, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού του Δ. Σουλίου, για την συμμετοχή του και υποστήριξη της τουριστικής προβολής της Θεσπρωτίας στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Οι εντυπώσεις των εκπροσώπων μας από το ΦΕΣΤΙΒΑΛ είναι θετικότατες και ευελπιστούμε το αυξημένο ενδιαφέρον που παρουσιάσθηκε στην έκθεση, να αποτυπωθεί στο τέλος της τουριστικής περιόδου θετικά για την περιοχή μας.

Καλούμε τα μέλη μας να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τα όποια θετικά αποτελέσματα προκύψουν από τις προωθητικές μας ενέργειες, σημειώνοντας επιπλέον την ατομική μας ευθύνη στην επίτευξη των κοινών στόχων.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box