Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Επιστολή σε Πειραιώς και ΕΛΤΑ για την λειτουργία τους στο Φιλιάτι

«Αναστολή λειτουργίας Τράπεζας Πειραιώς και υποστελέχωση ΕΛΤΑ στην πόλη των 

   Φιλιατών»

Αξιότιμοι κύριοι, 

Σε συνέχεια του ψηφίσματος της από 25/6/2020 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών σχετικά με την αναστολή λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και της υποστελέχωσης και συνεχούς υποβάθμισης της λειτουργίας των ΕΛΤΑ στον Δήμο Φιλιατών, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στα δίκαια αιτήματα του Δήμου. 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας κρίνει ότι με τις πρακτικές που περιγράφονται και στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, υποβαθμίζεται περαιτέρω η περιοχή των Φιλιατών και καταδικάζεται σε οικονομικό μαρασμό. 

Ο ακριτικός Δήμος Φιλιατών στην μεθοριακή περιοχή με την Αλβανία πρέπει να στηριχθεί με κάθε μέσο, και όχι να αφαιρούνται ή να υποβαθμίζονται τα βασικά εργαλεία ανάπτυξης του. 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα είναι στο πλευρό του Δήμου Φιλιατών, διεκδικώντας την πλήρως στελεχωμένη και πενθήμερη λειτουργία των ανωτέρω φορέων.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Αλέξανδρος Πάσχος
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: