Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για ρύθμιση οφειλών

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, πραγματοποίησε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ », χθες Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Πάσχος Αλέξανδρος ευχαρίστησε τον κεντρικό ομιλητή, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κο Φώτη Κουρμούση καθώς και τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους.

Στην εκδήλωση, ο Ειδικός Γραμματέας ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τους βασικούς άξονες του Ν. 4738/2020  «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και συγκεκριμένα για:

• Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις

• Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών   προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας 

• Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας

• Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα http://www.keyd.gov.gr/#2h_eykairia τόσο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ν. 4738/2020 όσο και για απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις.  

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: