Επεισόδια μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και αστυνομίας σε διαμαρτυρία για πλειστηριασμό (video)

Επεισόδια μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και της αστυνομίας σημειώθηκαν χθες στο Κολωνάκι. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο προκειμένου να αποτρέψουν πλειστηριασμό πολυώροφης οικοδομής στη Βούλα, ο οποίος τελικά ανεστάλη λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

Οι διαδηλωτές κατόρθωσαν και πέρασαν τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν μέχρι την πόρτα του γραφείου. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών. «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» κάποιοι το έλεγαν όλο το προηγούμενο διάστημα ως σύνθημα. Το ΠΑΜΕ, οι ζωντανές δυνάμεις μέσα στο εργατικό κίνημα, τα σωματεία το κάνανε πράξη. Για να ανασταλεί ένας πλειστηριασμός ο μόνος τρόπος είναι η παρέμβαση των σωματείων» τόνισε ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος εκτελεστικής γραμματείας ΠΑΜΕ.

«Οι πλειστηριασμοί γίνονται σε εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων και σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο ενώ ο πλειστηριασμός ανεστάλη λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος πριν την έναρξη των επεισοδίων» επεσήμανε σε ανακοίνωση της η συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αντιδρώντας στα χθεσινά επεισόδια.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Ρεγγίνα Σαβούρδου

www.ert.gr

ert.gr
Author:

Δήμητρα Λαχουρή
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: