Επανεκλογή Νίκου Καλαντζή στον δήμο Ζηρού

Ο Νικόλαος Καλαντζής θα είναι ξανά ο δήμαρχος Ζηρού καθώς στις επαναληπτικές εκλογές εξασφάλισε το 54,61%

Υποψήφιος%Εδρες
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ   54,61 13
  ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 45,39 13

Από τον πρώτο γύρο 1 έδρα εξασφάλισε και ο Γείτονας Μενέλαος

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες για την εμπιστοσύνη τους. Η σημερινή επιτυχία είναι νίκη όλων των πολιτών, του Δήμου Ζηρού και της νέας γενιάς.

Σήμερα νίκησε ο τόπος που μας ενώνει!

Οι πολίτες του Δήμου Ζηρού αποφάσισαν να πάμε όλοι μαζί μπροστά!

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε με σεβασμό στον κοινό μας αγώνα, για ένα καλύτερο ‘αύριο’ στον Δήμο και στην περιοχή μας. Θα εργαστούμε σκληρά για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της μεγάλης νίκης που μας δώσατε.

Από αύριο, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και ορμή για να πραγματοποιήσουμε όλα όσα υποσχεθήκαμε.

Ότι δεσμευτήκαμε θα το κάνουμε πράξη στο ακέραιο. Αυτό για μας αποτελεί δέσμευση ευθύνης. Το είπα πριν από τις εκλογές, το επαναλαμβάνω και σήμερα.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου αλλά και όλους τους υποψήφιους της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το Δήμο Ζηρού”, είτε εκλέχτηκαν είτε όχι, οι οποίοι με πνεύμα ενότητας, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη μεγάλη σημερινή νίκη.  

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box