«Επί ποδός» η Τροχαία για την έξοδο του τριημέρου (video)

Αυξημένα μέτρα τροχαίας εφαρμόζονται από σήμερα, Παρασκευή 22 έως τις 25 Μαρτίου 2019, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας από την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων και με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Σύμφωνα με τον αστυνόμο Δημήτρη Παπαγεωργίου, που μίλησε στην ΕΡΤ, το εθνικό δίκτυο έχει χωριστεί σε τομείς, για προληπτικούς ελέγχους και «φυσικά για την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων».

Από τις 4 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1.5 τόνου στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών. Το ίδιο μέτρο θα ισχύσει αύριο, από τις 8 το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι και τη Δευτέρα από τις 3 ως τις 9 το βράδυί, σε σημεία κοντά στα αστικά κέντρα και συγκεκριμένα:

  • Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο.
  • Στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από το 11ο χλμ. μέχρι τη διασταύρωση Λέων Αμφίπολης.
  • Στον αυτοκινητόδρομο Α1 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι), από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Ροδίτσας (Λαμία) μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας, από τα διόδια Μακρυχωρίου μέχρι τον κόμβο Λεπτοκαρυάς.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019, για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 15:00 έως 21:00 θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:

  • Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης από το 34ο χιλιόμετρο μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.
  • Στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Λέων Αμφίπολης μέχρι το 11ο χλμ αυτής.
  • Στον αυτοκινητόδρομο Α1 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι), στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς μέχρι τα διόδια Μακρυχωρίου, από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι κόμβο τον κόμβο Ροδίτσας (Λαμία), και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Τροχαία: Αυξημένα μέτρα από την Παρασκευή λόγω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου

www.ert.gr

Πηγή ert.gr
Author:

Σοφία Χούντα

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: