Επίσκεψη Τσακαλώτου στην τράπεζα Ηπείρου

Επίσκεψη Τσακαλώτου στην τράπεζα Ηπείρου

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 23/10/2017 την έδρα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στα πλαίσια συναντήσεων κυβερνητικών στελεχών με επιχειρήσεις, με την ευκαιρία του Περιφερειακού  Συνέδριου  για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ηπείρου.

Ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την πορεία της, τα θετικά αποτελέσματα, την απόφασή της να διευρύνει την συνεταιριστική της βάση με νέους συνεταίρους, την ενίσχυση των Κεφαλαίων της και την μεγέθυνσή της, με απώτερο στόχο την επέκτασή της τόσο στην Ήπειρο όσο και εκτός αυτής.

Η θετική εικόνα που αποκόμισε για την πρόοδο της Τράπεζας αλλά και τον σημαντικό ρόλο που παίζει στην ανάπτυξη της οικονομίας της Ηπείρου,  αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του προς τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και στην επίσημη ομιλία του στο πλαίσιο των εργασιών του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ηπείρου την ίδια μέρα.   

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου προσκλήθηκε και συμμετείχε στο Περιφερειακό  Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ηπείρου, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν με  επιτυχία στις 24/10/2017.

Οι εύστοχες παρεμβάσεις των στελεχών της Τράπεζας στις θεματικές συνεδρίες που συμμετείχαν και οι συγκεκριμένες προτάσεις τους, ειδικά στους Τομείς της Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας, για τους  οποίους παρουσιάστηκαν οι πρωτοβουλίες που ήδη έχει αναλάβει και υλοποιεί η Τράπεζα με στόχο την άμεση στήριξη της τοπικής οικονομίας, έτυχαν θετικής  αποδοχής από τους Κυβερνητικούς Λειτουργούς και ευμενών σχολίων και επιβράβευσης από τα πλέον επίσημα χείλη. Εκείνα του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο για το χρόνο και το ενδιαφέρον και θεωρεί ότι η αναγνώριση αυτή αποτελεί για την Τράπεζα ακόμη μεγαλύτερη δέσμευση, να συνεχίσει και να εντείνει τις προσπάθειές της για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box