Επίσκεψη του Μάριου Κάτση στο νοσοκομείο Φιλιατών

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης επισκέφθηκε το νοσοκομείο Φιλιατών και μετά την επίσκεψη δήλωσε:

Από την επίσκεψή μου στο Νοσοκομείο Φιλιατών:

Αναβαθμίσαμε σημαντικά μέσα σε 4 χρόνια (με απίστευτο τρέξιμο και αγώνα ολημερίς στα Υπουργεία) με ΝΕΟ ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό το Νοσοκομείο, με την προμήθεια υπέρηχοτομογράφου και υπερηχοκαρδιογράφου, ανοίξαμε την οφθαλμολογική κλινική μετά από πολλά χρόνια προκηρύσσοντας και μόνιμη θέση οφθαλμιάτρου, ενώ πλέον γίνονται και επεμβάσεις καταρράκτη με νέα μηχανήματα Φακοθρυψίας(στο χειρουργείο δεν μπήκα εννοείται) εδώ και κάποιε…ς ημέρες, για όσους συμπολίτες μας δεν μπορούν να τις πληρώσουν στον ιδιωτικό τομέα.

Περιμένουμε επίσης τον νέο αξονικό 16 τομών έως τον Σεπτέμβρη (έχει ήδη βγεί ο ανάδοχος) και τις επόμενες ημέρες προκηρύσσουμε την προμήθεια Μαγνητικού Τομογράφου(εγκεκριμένα χρήματα και σκοπιμότητα) έχοντας ήδη προκηρύξεις που τρέχουν, για μόνιμες και επικουρικές θέσεις ιατρών, που θα στελεχώσουν περαιτέρω, τις κενές οργανικές θέσεις για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

Και επειδή, φυσικά, προσλήψεις χωρίς ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ δεν μπορείς να κάνεις, για το λόγο αυτό λοιπόν μέσα σε αυτή την 4-ετία εγκρίναμε και τον νέο οργανισμό(έξτρα θέσεις – έξτρα προϋπολογισμός) του Νοσοκομείου στις 20/9/2017, πάγιο αίτημα πολλών δεκαετιών.

Είμαστε περήφανοι για το έργο μας στην Υγεία, δώστε μας τη δύναμη να το συνεχίσουμε!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box