Επίσκεψη του αρχηγού Αστυνομίας στην Θεσπρωτία και Πρέβεζα. Δείτε τι δήλωσε (βίντεο)

Επίσκεψη του αρχηγού Αστυνομίας στην Θεσπρωτία και Πρέβεζα. Δείτε τι δήλωσε (βίντεο)

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκε χθες (24-09-2016), τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αρχηγός επισκέφθηκε χθες το πρωί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής αυτής, Ταξίαρχος Ευάγγελος Βόγλης.

Στη συνάντηση που ακολούθησε με Αξιωματικούς και προσωπικό της Διεύθυνσης, ο κ. Αρχηγός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικής φύσεως, τα οποία απασχολούν τις Υπηρεσίες του Νομού, ενώ παράλληλα έδωσε τις δέουσες κατευθύνσεις για την αντιμετώπισή τους.

Αμέσως μετά, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Προέδρους και με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Πρέβεζας, με τους οποίους συζήτησε θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος, ενώ δέχθηκε προτάσεις αναφορικά με αυτά.

Οι επισκέψεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Ηπείρου ολοκληρώθηκαν με την επίσκεψή του στην Ηγουμενίτσα και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Ντόντης.

Εκεί συναντήθηκε με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης, ενώ τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Θεσπρωτίας) απένειμαν στον κ. Αρχηγό τιμητική πλακέτα.

Τέλος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, ενώ χθες το βράδυ παρέστη στα εγκαίνια Μουσείου Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Πειραιώς, στο κάστρο των Ιωαννίνων (Ιτς Καλέ).

Βίντεο: Βαγγέλης Χαλμαντζής
ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box