Επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών για το BREXIT

Επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών για το BREXIT

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι  έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο η  επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών για το BREXIT: www.brexit.gov.gr.

Το υπουργείο Εξωτερικών, σε αντιστοιχία με τις Βρυξέλλες αλλά και άλλα κράτη μέλη, εγκαινίασε ειδική ιστοσελίδα, που παρέχει οδηγίες τόσο για Έλληνες που μένουν ή σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη Μεγάλη Βρετανία όσο και για Βρετανούς που διαμένουν ή σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. 

Στόχος, είναι η διευκόλυνση όλων ενόψει του BREXIT, κι ενώ πλέον, όλοι προεξοφλούν είτε έξοδο χωρίς συμφωνία, είτε αναβολή της ημερομηνίας αποχώρησης.

Στην ιστοσελίδα, στον τίτλο Επιχειρήσεις και στον τίτλο Συχνές Ερωτήσεις, βρίσκονται οι απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις των ελληνικών επιχειρήσεων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα υποβολής περαιτέρω ερωτήσεων.Επίσης, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του www.e-thesprotias.gr το σχετικό banner της επίσημης ιστοσελίδας ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών για το BREXIT προς εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: