Επίθεση με βιτριόλι: Ένταση στη δίκη – Το ξέσπασμα της μητέρας και του αδελφού της Ιωάννας

Ενταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 Η πολιτική αγωγή απευθυνόμενη προς την Ιωάννα είπε: Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;

Η Ιωάννα απάντησε: Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…

Κάτι σχολίασε η κατηγορούμενη χαμηλόφωνα. 

Ο αδελφός του θύματος αντέδρασε: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας!. Φίδι Ε φίδι μιλάς. Γ@@@ το @@@!Το λόγο πήρε η μητέρα της Ιωάννας, η οποία είπε : Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! μας διέλυσες…

Με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

Στην πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών, μετά από την επίθεση, τον Μάιο του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού εκλήθη να ξεκινήσει την κατάθεση της, ενώπιον δικαστών και ενόρκων, στράφηκε προς την κατηγορούμενη, που είχε σκυμμένο το κεφάλι της και της είπε «κοίταξε με, γιατί δεν με κοιτάς;».

Οι δύο γυναίκες δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή, βάσει της διάταξης των καθισμάτων τους στην αίθουσα, αλλά και αστυνομικών που βρίσκονται δίπλα στην κατηγορούμενη που κάθεται στο εδώλιο.

Ωστόσο, η Ιωάννα γυρνώντας το κεφάλι της διαρκώς μέσα στην αίθουσα, έψαχνε την κατηγορούμενη και επεδίωκε να διασταυρωθούν τα βλέμματα τους.

πηγη real.gr Της Άννας Κανδύλη

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box