ΕΟΠΥΥ Θεσπρωτίας: Έκτακτα μέτρα λόγω κορονοϊού

Θέμα: Έκτακτα μέτρα ΕΟΠΥΥ λόγω SARS-CoV-2 (κορονοϊός).

       Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού (SARS-CoV-2), σας ενημερώνουμε ότι:

1. αναστέλλεται προσωρινά η υποβολή όλων των ατομικών αιτημάτων που αφορούν, οπτικά, ειδική αγωγή,  αποκλειστικές νοσοκόμες κ.τ.λ και συνεπώς καλούμε τους δικαιούχους μας να μην προσέρχονται στην ΠΕ.ΔΙ ΕΟΠΥΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

    Έχει δοθεί παράταση όλων των υποβολών και οι ασφαλισμένοι θα αποζημιωθούν κανονικά, καθώς παύει να ισχύει οποιαδήποτε χρονική προθεσμία που ίσχυε μέχρι σήμερα, μέχρι νεοτέρας

2. Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν τα ερωτήματα τους είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. 

ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ: 2665024771 & 2665027663 ή στο email: pedi22@eopyy.gov.gr

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΟΠΥΥ: 2665025673. 

 3. Γίνονται αποδεκτές και εκτελούνται έως και 3 συνταγές φαρμάκων (3 φύλλα) με μία εκτέλεση ώστε να έχουν οι ασφαλισμένοι μας φάρμακο για 3 μήνες.

 4. Στο Φαρμακείο της υπηρεσία μας προσέρχονται ασφαλισμένοι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (σε ανοσοκαταστολή, βαριά νοσούντες από χρόνια νοσήματα κ.τ.λ) για να παραλάβουν τα φάρμακα τους και είναι  χρέος όλων μας η προστασία τους. 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box