Εξοργιστικό βίντεο: Δασκάλες δέρνουν άγρια παιδάκια σε παιδικό σταθμό

Το βίντεο το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του παιδικού σταθμού και είναι εξοργιστικό. Δυο δασκάλες χτυπούν άγρια 3χρονα και 4χρονα παιδάκια επειδή δεν κοιμούνται την ώρα του μεσημεριανού ύπνου. 
Ο παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο βρίσκεται στην Κίνα στην πόλη Zhejiang. Αμέσως μετά το μεσημεριανό φαγητό τα παιδιά πρέπει να πέσουν για κάποια ώρα για ύπνο μέχρι το απόγευμα οπότε και θα πάνε οι γονείς τους να τα παραλάβουν.
Οι δασκάλες τα βάζουν για ύπνο στα κρεβατάκια τους αλλά τα παιδιά είναι παιδιά και κάποια από αυτά δεν θέλουν να κοιμηθούν. Τότε οι δασκάλες αρχίζουν να τα σκαμπιλίζουν, α τα χτυπάνε στο κορμί, να τους ξεστρώνουν το κρεβάτι και να πετούν το στρώμα. Τους ασκούν σωματική όσο και ψυχολογική βία. 
Μάλιστα μετά έλεγαν στα παιδιά να μην πουν τίποτε σε κανένα και τα απειλούσαν πως αν πουν κάτι εκείνες θα το μάθουν και το βράδυ θα πάνε σπίτι τους και θα τα ξαναχτυπήσουν. Μέχρι που ένας γονέας όταν πήρε το 3χρονο παιδί του από τον παιδικό διαπίστωσε κοκκινίλες στα μάγουλα και στα πόδια του. 
Το παιδί τρομοκρατημένο, με λυγμούς και δάκρυα είπε όλη την αλήθεια στον πατέρα του. Με εισαγγελική παρέμβαση η αστυνομία εξέτασε και τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσε ότι τα όσα λέει το παιδί είναι πέρα για πέρα αληθινά. Πλέον οι δασκάλες αντιμετωπίζουν την παύση τους από το σχολείο ενώ πολλοί γονείς έχουν καταθέσει μηνύσεις εναντίον τους. 

topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: