Εξαφάνιση Βαλεντίν: Πώς εντοπίστηκε η 7χρονη στη Γαλλία – Η ομολογία του πατέρα της

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν, καθώς η 7χρονη εντοπίστηκε στη Γαλλία και είναι καλά στην υγεία της. Η 7χρονη εντοπίστηκε στη Γαλλία από τις τοπικές αρχές έπειτα από συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Οπατέρας της Βαλεντίν “έσπασε” τελικά και κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας ανάκρισης, ομολόγησε πως γνώριζε ότι η κόρη του βρίσκεται στη Γαλλία. Υποστήριξε ότι την παρέλαβε από την Αθήνα μια συγγενής της μητέρας της 7χρονης η οποία ζούσε στη χώρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, ήρθε στην Αθήνα με πλαστά έγγραφα και επίσης με πλαστά έγγραφα πήρε το κορίτσι στο Παρίσι όπου διέμενε, για μια καλύτερη ζωή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε σκοπό να ακολουθήσει και ο Αμπελκά (ο πατέρας της 7χρονης) και είχε προμηθευτεί γι αυτόν τον σκοπό πλαστά στοιχεία και εισιτήριο.Οι ελληνικές Αρχές τον πρόλαβαν λίγο πριν διαφύγει για να βρει την κόρη του στη Γαλλία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε βιντεοκλήση με την συγγενή του παιδιού στο Παρίσι, διαπίστωσαν ότι η Βαλεντίν είναι καλά και ενημέρωσαν σχετικά τις γαλλικές Αρχές για να μεταβούν στην οικία και να παραλάβουν το κορίτσι.

Πηγή:real.gr, anikolouli.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: