Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Εντυπωσιακό φινάλε του θεατρικού μήνα για τα 20χρονα της ΘΕΑΤΟ (βίντεο +Φωτό)

Εντυπωσιακό φινάλε του θεατρικού μήνα για τα 20χρονα της ΘΕΑΤΟ

Βίντεο με αποσπάσματα της παράστασης – Πλούσιο φωτογραφικό υλικό – Δηλώσεις από την ΘΕΑΤΟ
Ένας μήνας αλλιώτικος για την Παραμυθιά ο Νοέμβρης καθώς το θέατρο είχε την τιμητική του αφού η ΘΕΑΤΟ γιορτάζοντας τα 20 χρόνια της διοργάνωσε εκδηλώσεις, σεμινάρια αλλά παραστάσεις που έδωσαν θεατρικές ομάδες από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν καλή και οι εντυπώσεις που άφησε αυτός ο μήνας έχει θετικό πρόσημο. Την αυλαία έκλεισε η θεατρική ομάδα από την Αμαλιάδα με το έργο του Ευγένιου Τριβιζά “Το Όνειρο του Σκιάχτρου”, μία παράσταση που την χάρηκαν μικροί και μεγάλοι. Μάλιστα η ανταπόκριση των παιδιών και η συμμετοχή τους στην παράσταση ήταν εντυπωσιακή. Ο Δήμαρχος Αμαλιάδας έστειλε στην Δήμαρχο Σουλίου την πλακέτα που αντιπροσωπεύει το χρυσό κλειδί της πόλης την οποία παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Καλόγηρος Βασίλης, με την ευχή να συνεχίζουν οι πολιτιστικές ανταλλαγές! Η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη χαιρέτισε τον θεατρικό Νοέμβρη σαν εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσπρωτίας.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε στο periodikostep.gr εκ μέρους της ΘΕΑΤΟ η Μαρία Αναγνωστοπούλου. Επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.